Een baan zonder sollicitatiegesprek

Cox & Co doet het anders

Wij voeren geen sollicitatiegesprek.
Wij stellen geen vragen over je (werk)verleden.
Jij bepaalt zelf of je geschikt bent voor onze vacature.

Voor deze functie bij Schnitzelparadies Roermond kun je niet solliciteren door middel van een brief of met je CV. Je komt puur en alleen in aanmerking als je bij ons langskomt om je in te schrijven. Wij vinden jouw verleden, waar je vandaan komt, wat voor geloof je hebt, hoe oud je bent, wat je hiervoor hebt gedaan en hoeveel diploma’s je hebt niet interessant. De beslissing of jij geschikt ben voor deze vacature is aan jou!

Door bij ons langs te komen om je in te schrijven, laat je zien dat je deze baan graag wilt. Wij vertellen je dan graag iets over Schnitzelparadies, over Cox & Co en over de baan.

De functie

Wil jij werken als afwasser in de keuken van ons Schnitzelparadies Roermond?

Kun jij 10 kilo tillen en 4 uur staand werken? Ben jij een harde werker, flexibel en gastgericht? Dan ben je van harte welkom bij Cox & Co!

Naast deze vereisten vinden wij het belangrijk dat je een echte “team-player” bent: je collega’s kunnen op jou rekenen! Je doet je werk met enthousiasme en een glimlach. Geen dag is hetzelfde bij Schnitzelparadies. Je begint bij ons met afwaswerkzaamheden en wellicht kun je over een tijdje wel doorgroeien naar keukenwerkzaamheden.

Wij bieden jou

  • Diverse afwaswerkzaamheden, met mogelijkheid om door te groeien naar keukenwerkzaamheden
  • 8 uur per week, ongeveer 4 uur per dag
  • Een marktconform salaris
  • Werktijden in overleg tussen 12.00 en 21.00u (mogelijk uitloop tot 23.00u)
  • Werkdagen met name op vrijdag en zaterdag (andere dagen mogelijk)

Kom langs en schrijf je in

Wanneer: vanaf 8 februari, elke dag (behalve woensdag) tussen 12.00 en 14.00u.
Adres: Schnitzelparadies Roermond, Kazerneplein 5, 6041 TG Roermond

Let op: Alleen als je je persoonlijk komt aanmelden bij Schnitzelparadies Roermond, kom je in aanmerking voor de baan.

Over Cox & Co

Cox & Co is een begrip in Roermond en omgeving. Je zou ons kunnen kennen van Schnitzelparadies Roermond, Venlo of Maastricht, een van de Tuincafé’s in Heerlen, Geleen of Roermond, Piet Friet in Roermond of natuurlijk Markt 10 of De Beren, beide gelegen aan de Markt in Roermond. Deze en nog andere concepten vormen met z’n allen de familie Cox & Co!

Met zorg, persoonlijke aandacht en liefde voor het vak willen wij onze gasten iedere dag opnieuw verrassen, waarbij oog voor het kleinste detail op het gebied van service en kwaliteit uiteraard vanzelfsprekend is. Happy to serve you!

Route

Er zijn verschillende manieren om bij ons te komen. Schnitzelparadies Roermond ligt naast het Outlet, op loopafstand van het centrum van Roermond. Kazerneplein is zowel met de auto, fiets, te voet of met het openbaar vervoer te bereiken. Klik hier voor een routebeschrijving.

Tot snel!

Cox & Co neemt deel aan het programma Open Hiring®. Een baan zonder sollicitatiegesprek.

Voor meer informatie kijk op www.openhiring.nl